Jump to content


Photo

Failed to Run Task Sequence 0x80004005


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 JPUK

JPUK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 21 December 2011 - 09:26 AM

hi there

strange issue here, we have been using OSD for several months, and I have decided to update the image file with the lastest updates.

PXE boot the device and loads up the Welcome to the Task Sequence Wizard
I enter the password and then I get the error message displayed

Failed to run task sequence error 80004005

now all of the posts I have found all relate to when you are running an actual task sequence, I don't even get chance to pick one.

any help would be appreciated

JPUK

#2 wmmayms

wmmayms

    MCITP

  • Moderators
  • PipPipPip
  • 325 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sweden
  • Interests:Soccer, Computers

Posted 21 December 2011 - 10:05 AM

80004005 is an access denied issue
MCITP: Deployment, MCTS: SCCM, Active Directory, Vista, Windows 7, Deployment, Office 2010
LinkedIn
Twitter

#3 JPUK

JPUK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 21 December 2011 - 11:55 AM

thanks

How do you check what permssions are required to display the list of available task sequences, as I thought that should just appear??

#4 wmmayms

wmmayms

    MCITP

  • Moderators
  • PipPipPip
  • 325 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sweden
  • Interests:Soccer, Computers

Posted 21 December 2011 - 12:26 PM

Im guessing some error while communicating with your management point.
i would start of by verifying DNS (make sure the correct server is answering when pinging your SCCM server). If this does not work i would check my network access account and then look into IIS and Webdav.

Allso check for MP errors on your site system.
MCITP: Deployment, MCTS: SCCM, Active Directory, Vista, Windows 7, Deployment, Office 2010
LinkedIn
Twitter

#5 Mahmoud-Egypt

Mahmoud-Egypt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 29 December 2011 - 11:28 AM

Task Sequence Failed 80070002 :
Source : windows ,The operating System reported error 2147942402: The system can't find the file specified .

SCCM SP2 and R2 , No Issues in status ,by Stand Alone media it ok but when i am using SCCM Client Method or PXE Method , it will start ok but in Apply OS Step
i found this error

the machine that i am trying to deploy win7 is Toshiba Laptop

#6 JPUK

JPUK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 04 January 2012 - 02:58 PM

thanks for posts so far, back from Holiday leave and re-tried this on two devices and still getting the same errors.

If I attempt to get the logs from the device I get the following reported

no cert available for policy decoding

Failed to download policy S0120015-S0100019-DBBBC9D6 (Code 0x80004005).


Checking the MS site this informs me the issue is expired PXE certs, but we are still able to deploy to other devices. I have created new Certs but this hasn't helped. Also read somewhere that you should uninstall everything ( SCCM, WDS and PXE boot points ) this just isn't feasable :-)

so at the moment my test devices can't run any Task sequences, however other devices can run the Deploy task sequences fine.

I have checked the SCCM collections for my devices and can't find them by name or MAC address.

Finally my questions are :-

1. are there any other ways to search for a device in the collections
2. are there any ways to reset the cert a device usees or check which one it is using

thanks in advance



#7 crazeddingo

crazeddingo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 16 June 2014 - 06:59 PM

See if this applies to your issue:

http://social.techne...onfigmanagerosd






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Locations of visitors to this page