Jump to content


Photo

Another Task Sequence Error (0x80091007) SCCM 2012


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 guyver78

guyver78

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 07 August 2012 - 11:22 PM

Hi Guys,

First of all great forum and great guides, i've learned soo much just reading through this site. Basically I've created 2 SCCM 2012 RTM test environments, 1 at work and another at home. one at work works great and the one at home is very problematic.

Basically I keep on getting Task Sequence errors when I try and deploy my Win 7 OSD task sequence. I've even deleted the whole SCCM 2012 server and re-installed it on another virtual Hyper-V guest and I still get errors.

I've been able to capture an image successfully but I get a task sequence (0x80091007) error whilst trying to deploy it to an imported Hyper-V guest client. when i go to monitoring and click on the Deployments section it gives me a 11170 error and says TS failed to deploy.

90% of all the (0x80091007) errors seem to relate to a HASH Sccm 2007 error but after looing at smsts.log file (Attached) HASH seems to match.
So task sequence displays error (0x80091007) whilst smsts.log displays the following errors

!sVolumeID.empty(), HRESULT=80004005 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\tscore\resolvesource.cpp,477) TSManager 7/08/2012 7:32:08 PM 1132 (0x046C)
DeleteFileW(sVolumeIDFile.c_str()), HRESULT=80070002 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\tscore\resolvesource.cpp,518) TSManager 7/08/2012 7:32:08 PM 1132 (0x046C)
pwszPath && *pwszPath, HRESULT=80070057 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\tscore\resolvesource.cpp,254) TSManager 7/08/2012 7:32:08 PM 1132 (0x046C)
pwszPath && *pwszPath, HRESULT=80070057 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\tscore\resolvesource.cpp,254) TSManager 7/08/2012 7:32:08 PM 1132 (0x046C)
pwszPath && *pwszPath, HRESULT=80070057 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\tscore\resolvesource.cpp,254) TSManager 7/08/2012 7:32:08 PM 1132 (0x046C)
pwszPath && *pwszPath, HRESULT=80070057 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\tscore\resolvesource.cpp,254) TSManager 7/08/2012 7:32:08 PM 1132 (0x046C)


I really have no idea why this task sequence keeps on failing, especially since i have exactly the same setup at home and it's working fine. Boundaries and Boundary groups are all set up, its only a single site with 1 distribution point.

I've recreated the task sequence, reimported the boot images and no luck. i'm actually wondering if it might be something to do with my network setup perhaps? sql server instance?

If someone could please take a look at my log and point me in the right direction i'd really appreciate that.

Attached Files



#2 Truppenkoch

Truppenkoch

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 13 November 2012 - 10:20 AM

Hi Everyone. I have exactly the same Problem and my Logfile ends at the same point like "guyver78". Does anyone have an idea, what the problem could be ? Thanks

#3 Peter van der Woude

Peter van der Woude

    Advanced Member

  • Moderators
  • PipPipPip
  • 2,399 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands

Posted 13 November 2012 - 07:54 PM

That's always a hash error. Usually refreshing the package on the DPs is enough.

My Blog: http://www.petervanderwoude.nl/
Follow me on twitter: pvanderwoude


#4 vivavilla

vivavilla

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 28 March 2013 - 03:39 PM

Any other possible solutions here? I'm experiencing this problem and updating the DPs does nothing.



#5 ozthe2

ozthe2

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 29 posts
  • Gender:Male

Posted 18 April 2013 - 11:06 AM

I've found that error number could have multiple solutions, however, I have found that one cause of that error is corrupt \ faulty memory.

 

(http://fearthemonkey...ror-0x80091007/)






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Locations of visitors to this page