Jump to content


Posix86749

Established Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Posix86749


  1. yes

    I`ve initiated some actions in Configuration Manager Properties:1) Machine Policy Retrieval & Evaluation Cycle 2)Softaware Updates Deployment Evaluation Cycle, but i still don`t see any changes...Either in Wuahadler.log, nor in "Run Advertiside Programs".

    In wuahandler.log there are few strings :

    <![LOG[Async searching of updates using WUAgent started.]LOG]!>....

    <![LOG[Async searching completed.]LOG]!>....

    <![LOG[successfully completed scan.]LOG]!>...

    As I understand, that means - no updates was found...

    Whats wrong... I'm confused....


  2. We do need some more information then (like what did you configure, packages, deployments, etc.)

    Thanks for your post.

    I try to configure SCCM 2007 R3 to deploy security updates to my domain computers.

    I try to do this exact like in this article. I put one test computer ( Win XP SP3) to test collection.

    Enything else? Your adviŅe is very important for me, because it very important task


  3. Hi, all!!

    I need a help.

    A have configured sccm server, like described in this guide. But nohting happen on my test comp.

    In WUAHandler.log:

    <![LOG[its a WSUS Update Source type ({E606BEC7-5452-4A9D-99E8-FF3E85B30E02}), adding it.]LOG]!><time="10:12:52.891+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="sourcemanager.cpp:1348">

    <![LOG[Enabling WUA Managed server policy to use server: https://MNV-SRV-SCCM.MNV.RU:8531]LOG]!><time="10:12:52.891+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="sourcemanager.cpp:1054">

    <![LOG[Waiting for 2 mins for Group Policy to notify of WUA policy change...]LOG]!><time="10:12:53.000+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="sourcemanager.cpp:1060">

    <![LOG[Waiting for 30 secs for policy to take effect on WU Agent.]LOG]!><time="10:13:01.282+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="sourcemanager.cpp:1124">

    <![LOG[Added Update Source ({E606BEC7-5452-4A9D-99E8-FF3E85B30E02}) of content type: 2]LOG]!><time="10:13:31.298+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="sourcemanager.cpp:1381">

    <![LOG[Async searching of updates using WUAgent started.]LOG]!><time="10:13:31.313+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="cwuahandler.cpp:587">

    <![LOG[Async searching completed.]LOG]!><time="10:13:56.001+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3176" file="cwuahandler.cpp:2099">

    <![LOG[successfully completed scan.]LOG]!><time="10:13:56.392+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="cwuahandler.cpp:3261">

    Accroding last record in log, we have no any problem, but i still no any changes on test computer.

    Can you help me to find out, whats wrong?

×
×
  • Create New...