Jump to content


macdat

Established Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by macdat


  1. Thanks for the update, some very useful advice there.

     

    I will set up a VM envirnment (don't have one as yet) and use that for this work.

     

    For now I need to work with this particular system (HP Z620 Workstation) to create an image for it.

     

    I am very close now (after followign your advice) but now am coming accross the age old mass storage device driver issue.

     

    Where in my TS should these be installed ?

     

    Thanks

     

    Andy


  2. Ok, you mean an 'Operating System Install Package' ?

     

    Yes, I have created one and it's data source is pointing at the W7 x64 Ent RTM install files.

     

    My TS currently has the capture steps disabled as I want to get the build process working first, then customize the image build steps before moving on to capture.

     

    I couldnt figure out how to add a screen shot here so will type the steps in my TS .... (Mostly as created by the TS wizard)

     

    Build Reference Machine

    Restart in Windows PE

    Partition Disk 0

    Apply Operating System

    Mass Storage Device Drivers (Do I need to do this?)

    Apply Windows Settings

    Apply Network Settings

    Apply Device Drivers

    Setup Windows and ConfigMgr

    Restart Computer

     

     

    Upon restart at the end is where I get the BOOTMGR is missing error....


  3. I am trying to build and capture a Windows 7 Ent x64 System (SCCM 2007 R3)

     

    I have created the OS image etc and the TS using the SCCM wizard.

     

    When my system reboots at the end of the TS I am greeted with the message:

     

    BOOTMGR is missing

    Press Ctrl+Alt+Del to restart

     

    The system I am trying to image needs additional mass storage device drivers that I have added to the boot image and are working (I can hit F8 and see the hard drive in DISKPART).

     

    I have also tried adding them to the TS (Apply Driver Package) but still the same error.

     

    Please help me troubleshoot this.

     

    I have read that using the RTM installation is not recommended but others say it will work?

     

    Thanks

     

    Andy


  4. Hi there.

     

    I have followed you instructions exactly but when my system reboots at the end of the TS I am greeted with the message:

     

    BOOTMGR is missing

    Press Ctrl+Alt+Del to restart

     

    The system I am trying to image needs additional mass storage device drivers that I have added to the boot image.

     

    I have also tried adding them to the TS (Apply Driver Package) but still the same error.

     

    Please can you help me troubleshoot this.

     

    I have read that using the RTM installation is not recommended but others say it will work?

     

    Thanks

     

    Andy

×
×
  • Create New...