Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'SCCM2012'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 126 results

  1. Hello, I've setup a lab environment for SCCM2012. One physical PC aka. Server01 running Windows Server 2008 R2. Server01 roles: Active Directory Domain Services DHCP Server DNS Server Hyper-V One virtual server (Hyper-V) running Windows Server 2008 R2. Server02 roles: Web Server (IIS) Windows Server Update Services File Services SCCM2012 RC SQL Server 2008 R2 Three client nodes (Hyper-V) aka. PC01, PC02, PC03 running Windows 7 Professional 64-bit Now to the problem: I am able to push install clients to nodes, checking ccmsetup.log it returns successfull (0) but it SCCM does not register the client installation. Client version: 5.00.7678.0000 Site Code gets properly attached. Checking ClientIDmanagerStartup.log on PC01, PC02, PC03 it returns this error message: [RegTask] - Client is not registered. Sending registration request for GUID.. [RegTask] - Server rejected registration request: 3 Checking mpcontrol.log on Server02 it returns errors like: Http test request failed, status code is 500, 'Internal Server Error'. Call to HttpSendRequestSync failed for port 80 with status code 500, text: Internal Error Boundary Group is properly configured and nodes & users are discovered properly via Discovery Methods. Any assistance would be really appreciated.
×
×
  • Create New...