Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'sccm 2012 r2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 76 results

  1. I've been beating my head against a wall trying to figure this out with no success, hoping someone can shed some light. Environment: Server 2012 Standard, x64 (Running on Hyper-V 2012) SQL 2008 R2 SCCM 2012 R2 Recent tasks (in this order) Installed, tested, and uninstalled UIUSD (Universal Imaging Utility) trial, no problems with install or uninstall. I installed CU3 update to SCCM 2012 SP1 I uninstalled ADK 8.0 I installed ADK 8.1 I installed SCCM 2012 R2 Ran windows and microsoft updates I did the upgrade to 2012 R2 to start testing some windows 8.1 deployments. In the midst of trying to get 8.1 deployments working I rebooted the server. Now the Windows Deployment Services Server service won't start. (See attached results from SMSPXE.log) When the service is trying to start, as soon as it hits that last line (Loaded D:\Windows Kits\8.1\Assessment...wimgapi.dll) I get Error: 1067 The process terminated unexpectedly. Windows Application Event Log shows Event 1000: Application Error, Faulting application name: svchost.exe_WDSServer, version: 6.2.9200.16420. Faulting module name: ntdll.dll, version 6.2.9200.16579 Things I have tried doing to fix the problem: Remove boot files from D:\RemoteInstall\SMSImages Re-distribute boot images from SCCM Remove all modules and drivers from boot images, and re-distribute Remove PXE role from DP, delete RemoteInstall folder, reboot, add pxe role, reboot. Nothing I've tried has worked. I've exhausted my google searching abilities. If anyone has suggestions of something to try I would appreciate it. Thanks
×
×
  • Create New...