Jump to content


lt.son

New DPs not receiving packages _ error = 0x800706ba, 53

Recommended Posts

Installation of the DP went fine. The logs show that everything worked fine.

The SCCM folders were created. The DP server shows up in the console.


Trying to distribute content to the new DP fails with the following errors:


ERROR DPConnection::ConnectWMI() - Failed to connect to Office-DP.domain.com. error = 0x800706ba


Cannot establish connection to ["Display=\\Office-DP.domain.com\"]MSWNET:["SMS_SITE=TSM"]\\Office-DP.domain.com\. Error = 53



Failed to make a network connection to \\Office-DP.domain.com\ADMIN$ (0x35)



CWmi::Connect() failed to connect to \\Office-DP.domain.com\root\MicrosoftIISv2. Error = 0x800706BA






The Site server is local admin on the machine.

From the site server I can open \\Office-DP\Admin$ , and D$ (SCCM drive) and create folders and copy data.


From the link below, I thought maybe the WMI namespace for SCCMPD was not created on the DP, so I ran mofcomp.exe smsdpprov.mof to create it



What am I missing?

Thinking it was a problem with this location, I setup another DP in a different location and am having the same issue with it.

I think I must be missing a step somewhere, but can't for the life of me think what it might be.


Thank you,

LT.Son

Share this post


Link to post
Share on other sites


As above, check if default firewall is enabled, i've had this issue before now when windows firewall was on, disabling it sorted it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...