Jump to content


Recommended Posts

Hi

 

Let start Thanks for a great site, I find it and is being a life saver dealing with sccm 2012. My problem is I got a task sequence that deploy a windows 7 captured image that I did on a hyper-v machine. now If I tried to install that captured image to another computer that is not the hyper-v it install but the drivers are not recognized during the task sequence and just get with the standard drivers. is there a way to add drivers to that captured image....?

 

I got all drivers on the Sccm 2012 and if I do a clean install it install all the drivers like it should...

 

Thanks for the Help

 

 

post-24781-0-06607500-1398974615_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites


Hi,

I would use apply driver package instead of Apply Drivers as you are using in the screenshot above, it shouldn't make a difference that the image was captured in Hyper-V anyway though. Are you using any WMI filter in the Task Sequence step above?

Regards,
jörgen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jorgen

 

Thanks for the Reply, I change it as you tell me and still no luck, do you know if any log that can reflect what is the main problem with the deploy didn't grab the drivers??

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...