Jump to content


Recommended Posts

I am running SCCM 2012 R2 5.0.7958.1203

 

 

I discovered that the SCEP installation on some clients is not upgrading.

 

I see the following entry in ccmsetup.log file.

 

 

File 'C:\windows\ccmsetup\SCEPInstall.exe' with hash '8B76E87A25DFAE06CC36245FCDC269D94A99CE2F1374C105A1F41B3470C2CFD7' from manifest doesn't match with the file hash 'FDDB17A148D8358B5BFBF63BBB3CDE902DCE807366081FE16B8E6042DCB47C71'

 

Web searches point to articles that mention a specific hot fix that has created a mismatch of the hash values for scepinstall.exe and in ep_defaultpolicy.xml version in the \\<server name>\SMS_LM1\Client folder.

 

The hotfix does not appear to apply to me though I believe this condition was caused by an update of some sort.

 

I understand what the basic issue is. I don't understand how to correct it.

 

Is there someone who may be able to shed some light on the solution?

 

Thanks!

 

Dan Mahler

Grand Rapids, MI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Dear All,

 

I need urgent help.

 

I also have this kind of SCEPInstall hash problem when trying to push the client install to a new client. The last few lines of the ccmsetup.log file from the client:

 

File 'C:\Windows\ccmsetup\SCEPInstall.exe' with hash 'FDDB17A148D8358B5BFBF63BBB3CDE902DCE807366081FE16B8E6042DCB47C71' from manifest doesn't match with the file hash '8B76E87A25DFAE06CC36245FCDC269D94A99CE2F1374C105A1F41B3470C2CFD7' ccmsetup 2015.02.16. 8:27:36 3588 (0x0E04)
Sending Fallback Status Point message to 'WS2012-SCCM.local.net', STATEID='325'. ccmsetup 2015.02.16. 8:27:36 3588 (0x0E04)
Failed to get client version for sending messages to FSP. Error 0x8004100e ccmsetup 2015.02.16. 8:27:36 3588 (0x0E04)
Params to send FSP message '5.0.7958.1401 Deployment SCEPInstall.exe' ccmsetup 2015.02.16. 8:27:36 3588 (0x0E04)
State message with TopicType 800 and TopicId {72A4DE05-EBF6-4EF2-97CB-767187CF38EC} has been sent to the FSP FSPStateMessage 2015.02.16. 8:27:36 3588 (0x0E04)
CcmSetup failed with error code 0x87d0029e ccmsetup 2015.02.16. 8:27:36 1728 (0x06C0)
SCCM version is 5.0.7958.1401
Under Software Library\Packages\Configuration Manager Updates I have several packages. In connection with the client, these updates I have:
KB 2905002 - x64 client update
KB 2905002 - x86 client update
R2 CU3 - x64 client update
R2 CU3 - x86 client update
What updates do I really need? How can I remove any of them if I have to?
Thanks for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.
Have anyone found a solution to this . I Have the same problem.
In my case the "scepinstall.exe" accedently have been replaced in the "\\sccmsiteserver\sms_site\client" directory and then been placed back again .
I'm new at this. Is it possible to rebuild the client package in some way?

Edited by Krpe011

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...