Jump to content


Sign in to follow this  
giftedwon

Deploying applications per User

Recommended Posts

I have a bit of a problem that am trying to figure out.

Currently I can deploy applications to Systems with no issues. They go quick and install as they should.

 

But when I create an application that is set Per User but deployed to System Collections It takes really long for the deployment to start.

 

Here is an example, I deploy an application to 400 workstations, and the status of the installations or installation in progress are much slower then a Systems application. Have anyway seen this happen before?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


How are you deploying per user to a devices collection? Are you using programs set to Only when a user is logged on? In that case the changes are that it's sitting and waiting for a user to logon. A deployment straight to a device doesn't have to wait on anything, besides the deadline.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...