Jump to content


Sign in to follow this  
dhlao

How to make the client PC not to boot PXE after deployment

Recommended Posts

In order too make a perfect ZTI. I did the following:

1. All client PC set to boot network first in its BIOS

2. Use pxeboot.n12 instead of the original pxeboot.com

3. Set to no need password when computers use PXE in DP properties

 

What about after the deployment ?

1. I won't go to change the BIOS boot priority settings for each PC. That's stupid.

2. I won't change back to use the original pxeboot.com. As I still need ZTI deployment.

 

Any idea to make the already deployed PC not to boot PXE ?

Share this post


Link to post
Share on other sites


look at the vendor of the machines support and you should find the ability to modify the bios so you can remove lan booting from the list. We use Lenovo and that's what we do

 

edit sorry just looked at your post properly, still agree with what I put though

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...