Jump to content


Recommended Posts

hello,

 

I wonder if anyone can help, im experiencing osd failure. Its not a new task sequence but I have recently upgraded to sccm 2012 r2 sp1 cu2. I have changed the boot image to the new windows 10 pe (x64) on the task sequence.

I am deploying a windows 7 x64 image to a new desktop which I have downloaded the drivers for (hp z440) and injected the network and sata disk drivers into the boot image (it previously wouldn't even start windows pe until I did this). Now it pxe boots, I select the task sequence and it gets to a point just after completing the installation of the OS and then fails.

 

errors attached (smsts.log)

 

a few highlights from the log

"ZTI deployment failed, Return Code = 4"

 

"Failed to run the action: Error in the task sequence.
The system cannot open the file. (Error: 00000004; Source: Windows)"

 

can anyone please help with this?

smsts.log

post-26464-0-59361200-1452528187.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites


here's the error (or one of them) which led to the task sequence failing

 

Failed to run the action: Copy CmTrace.
The system cannot open the file. (Error: 00000004; Source: Windows)

 

 

so find that line and see why it's failing...and here it is according to the log...

cmd /c xcopy x:\sms\bin\i386\CMTrace.exe D:\windows\system32 /E /H /C /I /Q /Y

if it's an x64 boot wim that might be the reason...

Share this post


Link to post
Share on other sites

you are indeed correct thank you :rolleyes: , once I changed the path to "x64" it fixed that issue.

I did however notice one more issue with my task sequence, im not sure if its related to since I carried out the sccm upgrade or not? Now on version "sccm 2012 r2 sp1 cu2"

 

But when I watch the OSD Task sequence for installing the config manager client it seems to install, then roll back and then install again?

 

I have attached a screenshot and logs (smsts.log) for info, if anyone could help that would be great

 

 

smsts.log

post-26464-0-84337200-1452596968_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...