Jump to content


Sign in to follow this  
kraci

Win 10 OSD Task Sequence Issue

Recommended Posts

Hi All,

 

Just wondering if anyone else has come across this issue. I am currently running Config Manager 1606 with ADK 1607 and Deploying Win10 /1607. I have a step in OSD to create a folder and copy contents of a package onto the C: drive but for some reason the package contents never copy over, nor does the folder get created, also I have found that running powershell scripts in the OSD with execution policy set to bypass also doesn't seem to work. There doesn't appear to be anything unusual in the smsts.log file. Has anyone else experience something similar? Know of any bugs or have any suggestions?

 

Thanks in advance,

 

P.S. I am new to Config Manager

Share this post


Link to post
Share on other sites


Hey,

 

Can you post a screen shot of that task sequence step? I'd like to see what command you're using.

I have 1607 and no issues making a directory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,

 

Finally figured this one out, for some reason the Setup Config Manager step was messing with the file copy step.To get it working I've had to move the file copy step before the Config Mgr Client setup.

 

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...