Jump to content


Sign in to follow this  
dinci5

No cmd (F8) in Boot Image

Recommended Posts

I have recently upgraded to SCCM 1606 and ADK 1607.

My old custom boot image still works. It has not been updated by the upgrade process.

 

I then created a new Boot Image based on ADK 1607. All went well.

However, the F8 key doesn't trigger Command Prompt.

Enable command prompt support is enabled in the Boot Image properties.

I need this to work becuase my Task Sequence is failing and I have to troubleshoot.

 

Anyweb?

post-31237-0-09950500-1484836796.png

Share this post


Link to post
Share on other sites


Have you redistributed the boot images? Right-click "update distribution points"

Yes I did that.

Actually, the problem is solved now.

I've re-created the Boot Image and this time it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem once. What I did to solve it was:

Remove the tick for command prompt, update bootimage, retick the command support, update bootimage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...