Jump to content


Sign in to follow this  
broon-scotland

SCCM 2012 CU 1606 Update Replication Maintenace

Recommended Posts

Hi,

 

We have just update our 3 SCCM servers with CU 1606. We have a CAS and 2 primary site servers. Since the update the CAS replication has gone into "Replication Maintenance"

 

The global replication ist still working but the site replication has failed since the update.

 

When we run the Replication Link Analyser it is all green, I believe it doesn't realise there is an issue as no site replication has taken place and this is just reporting on pre-update info.

 

We have run the fowling in SQL and there are a number of entries that aare not 7:

 

update RCM_DrsInitializationTracking set
InitializationStatus = 7 where ReplicationGroup in
(select replicationgroup from vReplicationData where ID
in
(select ReplicationID from RCM_ReplicationLinkStatus
where SnapshotApplied <>1))and InitializationPercent not in
(0,100)

 

Has anyone come across this or can help?

 

I have attached a couple of files that may help explain the issue.

 

Thanks

Kevin

post-23818-0-91188200-1487673237.jpg

post-23818-0-36273000-1487673248.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...