Jump to content


danhart300

SCCM: Freezing on "Applying Operating System"

Recommended Posts

Hi,

 

As stated in the title. It gets about one quarter of the way through applying the operating system and just stops without an error code.

 

I've attached the SMSTS log. I will continue to troubleshoot this. Any help will be greatly appreciated.

 

Thanks.

smsts.log

Share this post


Link to post
Share on other sites


 "Cannot read source file C:\_smstasksequence\packages\p0100041\win7_ent_x64_base.wim, Win32 Error = 1117"

Do you have any other .wim images that apply okay? And is the content up-to-date on the Distribution Point?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems like a HDD issue i/o error

is it just a particular system or is it multiple systems?

if one system have you tried new HDD - or use diskpart to delete and create new partitions

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Rocket Man said:

Seems like a HDD issue i/o error

is it just a particular system or is it multiple systems?

if one system have you tried new HDD - or use diskpart to delete and create new partitions

It is just one system. I will try another HDD and see if error occurs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...