Jump to content


Sign in to follow this  
DMoney

Screen Flashes after Setup Windows and ConfigMgr step

Recommended Posts

Recently, I've started to see all my windows 10 images have issues. My task sequence is very simple, and it seems to lay the image down just fine, apply drivers, etc. but after it does the setup windows and configmgr, the screen begins to flash and then stays at that point. Initially I thought this was driver issue as I had just loaded drivers for a DELL Latitude E7270, but then I tried with another machine, and it happens on that as well. So hardware platform doesn't matter. I also thought maybe it was the OS, as I had recently done updates to the OS package via SCCM. So I started fresh with a new OS, same result. I've since removed several driver packages that I had added over the last few weeks to see if maybe it was indeed a driver problem. Still same result. At this point, i'm at a loss, I can't figure out how to get my Win10 images to get past this problem.

Thanks in Advance,


David

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


What do the logs say? That will be your best shot at finding the cause. Image a machine, wait for it to fail then power it off. Turn the machine on in WinPE and use F8 to bring up the CMD Window. Open CMTrace and browse the various logs folders:

 

C:\windows\ccm\logs

C:\_SMSTS\

C:\Windows\Logs\DISM

C:\Windows\Panther

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...