Jump to content


Sign in to follow this  
milisivana

Config Mgr updates stuck at installing/checking preReq's

Recommended Posts

Hello all!ConfigMgrPrereq.log

I've done quite a bit of searches here and elsewhere on the net.  I didn't realize I could go straight to 1702 and was upgrading from 1602 to 1602 hotfix and then the other hotfix.  The first one got stuck at "installing"...that was a space issue.  I now have 200gb of free space on the drive.

Currently my problem is it's hanging at "Checking Prereq...".

I've checked our antivirus (McAfee) and firewall rules...it's on a local domain so there are no firewalls blocking anything (or shouldn't be); however I checked with our WAN unit to make sure and all is good.  I've restarted WMI, SMSEXEC services, removed Management Point and re-added, rebooted the server multiple times.

I'll add some logs to my post.  Any help would be greatly appreciated.  Thanks!

 

CcmEval.log

CcmExec.log

CMUpdate.log

dmpuploader.log

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...