Jump to content


Recommended Posts

Has anybody seen this yet when deploying 1703 from SCCM? It seems to go through the TS fine but gets to here and when I press Next, it just keeps looping...

SCCM is on 1702 and I haven't made any other changes to my TS.

1703_PC_restart.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did u check if internet is available on the machine ?

 

Also what do u meant u have not done any changes to TS ?

 

Someone said group policies applied does  in this stage group policies setup to applied or not in the task sequence day blocking store n internet etc ? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i was getting this message too but it went away when i added the new admx files to the domain.

Edit:

Spoke too soon.  It made it to the logon screen and i entered credentials and then... same message "Why did my PC restart"

Restarted and got "just a moment" message for 15 min then restarted and... "Why did my PC restart"

i will try this: https://www.windowsmanagementexperts.com/osd-issue-with-windows-10-1703/osd-issue-with-windows-10-1703.htm next

 

Edited by jklight
correction

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...