Jump to content


Recommended Posts

I'm starting to get greyhair after all my tries to fix PXE problem I have. The problem started after I removed SUP and Wsus role from the primarysite to a new site. That made the PXE boot fail for some reason.

I'm running SCCM 1606 with 12 servers that have DP and PXE role. Non of them are working at the moment. The error I get is PXE-E53: No boot filename received

This is what i get in the SMSPXE log

RequestMPKeyInformation: Send() failed.    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3216 (0x0C90)
Failed to get information for MP: http://server.net. 80004005.    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3216 (0x0C90)
RequestMPKeyInformation: Send() failed.    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3212 (0x0C8C)
Failed to get information for MP: http://server.net. 80004005.    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3212 (0x0C8C)
reply has no message header marker    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3216 (0x0C90)
PXE::MP_LookupDevice failed; 0x80004005    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3216 (0x0C90)
reply has no message header marker    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3212 (0x0C8C)
PXE::MP_LookupDevice failed; 0x80004005    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3212 (0x0C8C)
RequestMPKeyInformation: Send() failed.    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3216 (0x0C90)
Failed to get information for MP: http://server.net. 80004005.    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3216 (0x0C90)
RequestMPKeyInformation: Send() failed.    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3212 (0x0C8C)
Failed to get information for MP: http://server.net. 80004005.    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3212 (0x0C8C)
reply has no message header marker    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3216 (0x0C90)
Failed to send status message (80004005)    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3216 (0x0C90)
Failed to send the status message    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3216 (0x0C90)
PXE::MP_ReportStatus failed; 0x80004005    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3216 (0x0C90)
PXE Provider failed to process message. 
Unspecified error (Error: 80004005; Source: Windows)    SMSPXE    2017-08-31 15:56:08    3216 (0x0C90)

I tried to redistribute bootimages and reinstall MP role with no help. Could someone point me to the right direction.

Thanks in advance.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...