Jump to content


Sign in to follow this  
Brian P

Deployment to "All Unknown Computers"

Recommended Posts

Hi friends,

I had an already known machine in ConfigMgr and I wanted to deploy a new operating system to the machine.
I made a tasksequence deployment to "All Unknown Computers" and deleted a machine under "Devices" but it keep saying device is in the database. I have waited for like 2-3 days, restartet WDS and did a query to see if the MAC address is in the datatabase but it can't be found.

How do I make the machine "unknown"?


Querie:

select SMS_R_System.Name, SMS_R_System.MACAddresses, SMS_G_System_NETWORK_ADAPTER.ResourceID from  SMS_R_System inner join SMS_G_System_NETWORK_ADAPTER on SMS_G_System_NETWORK_ADAPTER.ResourceId = SMS_R_System.ResourceId where SMS_G_System_NETWORK_ADAPTER.MACAddress = "88:51:FB:7F:E8:F7"

 

SMSPXE.log:
94:DE:80:8F:A6:C7, 03000200-0400-0500-0006-000700080009: device is in the database.    SMSPXE    24-01-2018 14:20:27    484 (0x01E4)
 

Share this post


Link to post
Share on other sites


This topic can be closed, found out they had installed a new machine with the same name. So we kept deleting a wrong machine i ConfigMgr :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...