Jump to content


Sign in to follow this  
Robbie Wallis

Capture Failing - Initialising Configuration Manager Client - Smstslog = Class Not Registered 0x80040154

Recommended Posts

Hello,

We have an issue that has introduced itself into what was a working system so I'm guessing it is update related

We are running the latest version with latest updates of SCCM with the latest ADK and capture media

After the build process a machine will capture. If you make a single change i.e. installing software the capture will fail at initialising configuration manager client - 0x80040154. SMSTS.log shows the same error code against "Class not registered"

This is a process that was working fine. We make the same changes every time but this time round nothing wants to capture

Just noticed prior to this there is "GetMPInformation() failedĀ 0x80040154"

Any ideas?

Robbie

Share this post


Link to post
Share on other sites


sounds to me like the configmgr client agent version is older (like 1802) than the site version (1806)

update it and you should be fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...