Jump to content


Sign in to follow this  
mla

w10 1809 capture on 8450 with ADK1809 fails

Recommended Posts

Hi,

MDT 2013 in place serving multiple pc models for W7 deployment.

Installed fresh 8450 MDT for W10 deployment. W10 to capture is 1809 and the same OS imported to MDT. ADK 1809 in place.

Trying to capture W10 VM fully patched. No apps installed. Just clean W10.

The capture fails. Here is BDD     https://1drv.ms/u/s!Av7GxVRWTkZlghEAiAFiiduHrpl8

And here is a screamshot of LiteTouch with failure report:

 

DEPLOY W10 failure.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites


<![LOG[Expected image state is IMAGE_STATE_GENERALIZE_RESEAL_TO_OOBE, actual image state is IMAGE_STATE_COMPLETE, sysprep did not succeed.]LOG]!><time="12:01:16.000+000" date="01-18-2019" component="LTISysprep" context="" type="3" thread="" file="LTISysprep">
<![LOG[FAILURE ( 6192 ): ERROR - Sysprep did not complete successfully, check C:\Windows\system32\sysprep\panther\setupact.log for details]LOG]!><time="12:01:16.000+000" date="01-18-2019" component="LTISysprep" context="" type="3" thread="" file="LTISysprep">

What does setupact.log say?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...