Jump to content


Sign in to follow this  
denisrsd17

Problem imaging to HP Elitebook 840 G6 - Intel I219-V

Recommended Posts

Looking for some help with my WDS setup to push an image to my HP Elitebook 840 G6 that uses an Intel I219-V Nic.

 

I captured my setup image but had to move it over manually because the correct driver was not slipstreamed in, so I am not trying to add the correct driver to the boot image so I can image the 100 of these that I have.

 

The laptop boots fine, gets an address from the WDS server, then attempts to begin setup but fails at obtaining an IP address.  I have tried the following, using DISM because I am on 2012 server and cannot add Win 10 drivers using the wizard.

 

Taking the drivers from the working install - e1d68x84 - Wont load

Adding these drivers e1d65x64

Adding all the drivers from certain packs ie this one - https://www.dell.com/support/article/en-us/how13444/optiplex-7040-windows-10-driver-pack?lang=en

 

A few of the ideas above I got from these forums but just cannot get this computer to load up.  Can someone point me in the right direction?

 

Thanks

Denis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...