Jump to content


Recommended Posts

I have a model laptop Dell Latitude 5510 that's unable to join the domain.

"Failed to join domain. The account may not have permission
The specified domain either does not exist or could not be contacted. (Error: 8007054B; Source: Windows)''

Checked the permissin forthe account to join the domain. All is fine. Only a few of my new machines hare having this issue.

Running osdjoin.exe
    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Running module version 5.0.9012.1000 from location 'C:\WINDOWS\CCM\osdjoin.exe'    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Stripping LDAP prefix from OU    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Current status = Workgroup, lpNameBuffer="Corp"    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Joining domain CORP.SIMLDS.COM and OU CN=Computers,DC=corp,DC=simlds,DC=com    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Attempting to join and create account with OU    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Result= 0x0000054b    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Attempting to join and create account, without OU    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Result= 0x0000054b    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Attempting to join within the OU    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Result= 0x0000054b    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Attempting to join without OU    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Result= 0x0000054b    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Failed to join domain. The account may not have permission
The specified domain either does not exist or could not be contacted. (Error: 8007054B; Source: Windows)    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
0, HRESULT=8007054b (main.cpp,420)    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
DoNetJoin( joinType), HRESULT=8007054b (main.cpp,513)    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Finished with error code 0x8007054b    OSDJoin    2021/02/10 11:22:01    3200 (0x0C80)
Process completed with exit code 2147943755    TSManager    2021/02/10 11:22:01    1060 (0x0424)
 

 

 

 

 

TS Error.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

did you verify that you have a valid network ip at this point ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

well you can't join a domain if you can't reach the domain, so problem solved,

now you need to know why you have no ip, the usual reason is lack of network drivers, so add them to your boot image (if needed) or via the task sequence and things should improve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...