Jump to content


Recommended Posts

Hi all, I am seeing the following error in my WUAhandler log.   wuahandler.log
OnSearchComplete - Failed to end search job. Error = 0x80240438

But I only see this off network (not on VPN) connected to the CMG. 

Soon as we vpn it corrects itself. Also this isn't all our devices.

Love some suggestions on a fix

Thanks 

Rob

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

how are your boundaries configured and did you configure a boundary for the cmg, if you did, why ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

can you zip up your CBS logs from C:\Windows\logs\cbs and attach the zip here, feel free to remove any personal info from them first

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi can't seem to zip it, but there is only one file. where expecting more, 

below is the loop i am seeing in the WUAhandler, hope this helps 

On Prem connected is fine. sorts itself out. 

image.thumb.png.834e664044ebff69c7ba1f2e3bd5450f.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think there are issues with my CMG, ill do some more digging. Just found out the BAU team have been making changes. !!!!! AARRGhhhh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...