Jump to content


Sign in to follow this  
eXtReMAL

Cant Capture win xp

Recommended Posts

So i have setup

Win2k8 R2 Enterprise Server x64

With roles : AD DS , DNS, DHCP, WDS

I have prepaired and sysprepped windows xp machine

Also i made a bootable wim on a windows 7 basis and injected inf files for virtual machine network adapter.But i get something like this

wds.gif

Can someone tell me whats wrong ?

Share this post


Link to post
Share on other sites


A little update i was able to save image on harddrive of captured pc. then i had transfered it back to wds added image in group but when i launch boot image i get that i dont have nic drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like you need to inject NIC drivers into the boot image.

 

This means you need to import drivers into SCCM, and then attach it to the win pe boot image.

Share this post


Link to post
Share on other sites

as you can see on screen shot i had successfully connected to server . And i had already injected those in my image. One more interesting thing . Button next appears when i chose a place for image on localharddrive and asks if i want to place it inside group on server. So i think it won't just transfer it there

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...