Jump to content


qaisar

Multiple Task Sequences (not showing up)

Recommended Posts

Hi

 

I have SCCM 2007 (SP2, R2) and MDT 2010 (Integrated) on a Windows 2008 server.

 

Initially I had one Task Sequence created to deploy Windows 7 (32bit) by using the "Create Microsoft Deployment Task Sequence" and selecting "Clent Task Sequence". This is a very basic task sequence but it works.

 

I just added another Task Sequence to deploy Windows XP SP3 image by using the same steps as mention above but when it gets to a point to load the image, all I see is a window popping up with a long message similar to "Windows 7 32bit image will be installed in 170 seconds..........."

 

I was under the impression that I would see an option to select which image I need to load but I do not see any such option. It defaults to Windows 7 image even though I want to deploy a Win XP image.

 

I have Cleared the Last PXE Advertisement "from All Unknown Computers" several times. Deleted and re-created the Win XP SP3 Task Sequence twice but same result.

 

Any ideas?

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,

 

Please advise what to do with my issue, I cant find a solution until now. please find attached smsts log for more information.unknown.gif smsts.log 665.03KB 0 downloads

 

SCCM 2012 R2 SP1 and I have 1 Distribution point.

 

I did what's above with no luck.

Edited by Pete Ghaly

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...