Jump to content


anyweb

wanted: site logo !

Recommended Posts

hi guys

 

help me out, design a new site logo !

 

i needs to be 225x68 pixels and a GIF

 

so get gimping/photoshopping/paintshop-proing !

 

here's the default GIF to use as a template

 

cheers

anyweb

logo4.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

This isn't very good as it hasn't got a picture yet (couldn't take the official Windows logo, because it's both illegal and it isn't available in a transparent version).

 

So this is just text so it's not very good.

 

However, I've also attached a template with just the background gradient to make it easier for others to build logos :).

template.gif

winnoob.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know this is really old, but I noticed you're still on the default IPB favicon at the moment.

 

I made this favicon pretty quickly, based on the header image design I did back when this site moved to IPB 3. Feel free to use it on the site!

 

windows_noob_favicon.ico

 

windows_noob_white_favicon.ico

Share this post


Link to post
Share on other sites

those ones just don't grab me like the one you did for linux-noob.com

 

how about basing one off of the logo used for the windows-noob.com twitter account ? :)

 

logo_normal.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

i like it, and would love it if it had a white or similar 'halo' effect,

i've tried copying it to the forums root but it's not showing up, feel free to move/copy the file yourself Peter !

cheers

niall

Share this post


Link to post
Share on other sites

i like it, and would love it if it had a white or similar 'halo' effect,

i've tried copying it to the forums root but it's not showing up, feel free to move/copy the file yourself Peter !

cheers

niall

 

Updated 'halo' version! (difficult to see the halo against the background below, but it works well in the browser).

 

Caching of the old favicon may be an issue -- seeing if I can get the new one to show up!

windows_noob_orb_favicon_withhalo.png

windows_noob_orb_favicon_withhalo.ico

Share this post


Link to post
Share on other sites

seems the ico shows up correctly at http://www.windows-noob.com but as that re-directs to http://www.windows-noob.com/forums then the favico changes back to the standard one... even though i copied it to both places

Share this post


Link to post
Share on other sites

It started showing up correctly for me after clearing my cache, quitting the browser and then re-opening it. It now works for me -- so eventually it should show up everywhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...