Jump to content


Sign in to follow this  
Johan

OSD deployment error using InPlace upgrade task sequence

Recommended Posts

Hi All

 

 

 

I keep on facing issues to deploy Win7 OS to any workstation. I deploy the OS by advertising task sequence that is using the Win7 image. The workstation was able to get the advertisement at Control Panel -> Run Advertisement Programs, but when i double click on the advertisement, straight away I will always get an error as below.

 

 

"The requested software cannot be located. the system might be in the process of transferring these files. try again later, or if this operation continues to fail after several attempts, please contact your administrator or helpdesk operator"

 

 

 

As this OSD involve other countries, I've deployed the image/drivers to other countries distribution point. And from the SCCM report, it says that Installed - 1, meaning its installed at the DP. Other countries workstation was able to receive the advertisement, but when i want to run it by double clicking on the advertisement, the same error displayed. I dont know what else im missing.... How to check whether the image is installed on the distribution point server? I mean which path?

post-9365-0-62904000-1308811624_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

make sure that all used Images, Driver packages and Software Packages, which are being used in your Task Sequence, are available on your local Distribution Point. Otherwise the Task Sequence will not start.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you go to update your collections also make sure to right-click the package and select 'Manage Distribution Point' and then select 'Update all distribution points with a new package source version' to ensure all files are updated and or replaced.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

make sure that all used Images, Driver packages and Software Packages, which are being used in your Task Sequence, are available on your local Distribution Point. Otherwise the Task Sequence will not start.

 

Thanks guys. It seems that some of the prerequisites files required by the TS is not installed on the DP. after installed, The TS works fine. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...