Jump to content


Sign in to follow this  
GauiC

Problem with 64 bit boot image

Recommended Posts

Hi,

 

I have been using SCCM to deploy Win7 32bit to computers but just started to work on 64 bit OSD.

The problem that I have is that my 64 bit boot image continuously reboots, I don't even get to the point where I choose my task sequence.

What I have done is:

created new 64 bit boot image, enabled F8 command line support and injected network drivers.

also enabled F8 support on the default 64bit boot image.

Created bootable usb with both of the boot images (for testing).

However, when I use the boot images it will boot into Winpe but then it will just reboot again into the same winpe... and loop over and over until I just shutdown the computer.

The strange thing is that F8 support does not work, that is when I press F8 to troubleshoot the problem in Winpe, nothing happends.

I have tried to remove F8 support, build the boot image again and reenable F8 support (and build again), but no go.

My 32bit boot image works fine.

 

Any ideas on what could be happening?

GauiC

 

*edit:

forgot to mention. My setup is

SCCM 2007 SP2 R3

Share this post


Link to post
Share on other sites


No one had this problem with 64bit boot image?

I should also mention that my 32bit boot image has 802.1x support and that setup is also on my 64bit image.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...