Jump to content


Recommended Posts

I've created a collection called "Capture Images Collection". I imported computer information with the MAC address and told it to populate into that collection. When

viewing that collection in the Configuration Manager Console, the imported computer doesn't appear.

 

I've looked at the properties of the collection and it shows the computer listed as a direct rule. See attached.

 

Anyone have an idea?

post-14548-0-54059400-1336142245_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites


I have had this happen a few times. I removed the direct membership, updated collection membership, readded PC to direct membership, updated collection membership again and refreshed collection. Computer showed up fine after that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For anyone that is still having this issue - Jason Sandys helped me figure out my problem. The collection you are importing the machine into MUST be limited by the All Systems Collection. As soon as I did that, my problem was fixed. FWIW - Murf

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ditto, stupid mistake on my part... I had the limiting group set as "All Desktop and Server Clients" so since it had never been imaged, it didn't show up... put it under "All Systems" and that fixed it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...