Jump to content


Sign in to follow this  
tike100

HELP! Error Code in Task Sequence 0x80004005

Recommended Posts

All,

 

I am trying to deploy windows Xp via SCCM. I have SCCM set up correctly - It was working!

 

Yesterday I added in 1 driver... It failed deploying so I thought "OK" and removed it from the package and updated the distribution point...... NOW - I cant build the machine that worked absolutely fine yesterday!!

 

I have been through the SMSTS.log and the ZTIValidate.log which i've taken off the root of the machine thats failing.

 

The machine fails just after applying driver packages - I have it set up so that it applies the HDD driver first - and then everything else!

 

This is whilst being in PXE so network and HDD drivers allow this stage fine.

 

I am unable to provide any screen shots or log reports as thats potentially damaging to my organisation - appologies.

 

Any thoughts?

 

 

Please help!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...