Jump to content


Sign in to follow this  
captaainsunshine

Enabling Bitlocker on Dell boxes

Recommended Posts

I have finally figured out the TS to set a BIOS password, enable and activate the TPM... However, the built in 'Enable Bitlocker' step fails, with no error codes, and no logs. It appears to successfully complete, but it doesn't.

 

I think I may need a script to take ownership. All of the scripts that I am running work beautifully within the OS via cmd, but through configmgr, not so good.

 

Any help/advice would be great.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites


I have. If I push the TS to my test machine, everything works great. Until recently when I started having issues. Before, I was able to set the BIOS password, enable and activate the TPM, but bitlocker would fail. So I tried pushing all but bitlocker... then bitlocker as a seperate TS that I push to the machine after it has been imaged. It was inconsistent.

When I run the command locally on the test machine, via cmd, EVERYTHING works beautifully. Somehow, for some reason, what I'm trying to do doesn't like SCCM....

 

My test machine is an Optiplex 990

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...