Jump to content


Sign in to follow this  
rupi_sccm

While setting up the criteria to execute a query in Config Manager 2012, Values field doesn't pull up any data. It is blank.

Recommended Posts

While setting up the criteria to execute a query in Config Manager 2012, Values field doesn't pull up any data. It is blank.

 

When I click on the Value button, second window comes up.

 

Please also see the third screenshot of the software Inventory client agent settings page.

Ideally the software inventory client agent should pull up some ".exe" files or some data from the inventory it has collected as I have configured the Software Inventory Client agent accordingly. Please see the below screen shot as well

 

 

Please suggest as when I run the query by typing the executable file name in Values field in second screenshot, it shows no results when I execute the query. Not sure what exactly is causing this. The Asset Intelligence Synchronization Point role has been successfully added. Any suggestions would be deeply appreciated.

post-17855-0-39890200-1350380191_thumb.jpg

post-17855-0-30962800-1350380260_thumb.jpg

post-17855-0-46523500-1350380268_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...