Jump to content


Sign in to follow this  
2nutz4u

windows 8 deployment USMT Failure

Recommended Posts

My Current Setup:

Windows 2008 R2

SCCM 2007 fully patched as of 12/4/2008

MDT 2012 update 1

USMT 5.0

 

Goal:

I am trying to do a refresh from windows 7 x64 to windows 8 x64 using USMT to retain data for domain accounts via hardlink and offline.

 

Issues:

Everything works except the data is not migrated over.

 

Notes:

From what I read but could be wrong MDT 2012 update 1 has out of box for hardlink process. Do not have to create custom batfiles and vbs script.

 

Snip from my log:

 

Value = TRUE TSManager 12/3/2012 4:48:22 PM 1196 (0x04AC)

Operator = equals TSManager 12/3/2012 4:48:22 PM 1196 (0x04AC)

Expand a string: equals TSManager 12/3/2012 4:48:22 PM 1196 (0x04AC)

Expand a string: USMTOfflineMigration TSManager 12/3/2012 4:48:22 PM 1196 (0x04AC)

Expand a string: TRUE TSManager 12/3/2012 4:48:22 PM 1196 (0x04AC)

The variable condition expression is evaluated to be FALSE TSManager 12/3/2012 4:48:22 PM 1196 (0x04AC)

The AND expression is evaluated to be FALSE TSManager 12/3/2012 4:48:22 PM 1196 (0x04AC)

The group (Offline USMT) has been skipped because the condition is evaluated to be false TSManager 12/3/2012 4:48:22 PM 1196 (0x04AC)

Sending status message . . . TSManager 12/3/2012 4:48:22 PM 1196 (0x04AC)

Send a task execution status message SMS_TSExecution_SkipGroupConditionFalseInfo TSManager 12/3/2012 4:48:22 PM 1196 (0x04AC)

MP server BIOSCCM.BIO.ANL.GOV and port 80. SSL=false. CRL=false. TSManager 12/3/2012 4:48:22 PM 1196 (0x04AC)

 

I have attached log file and task sequence file. I would appreciate any help.

 

 

smsts-20121203-184147.log

win7towin8.xml

Share this post


Link to post
Share on other sites


Yes, I have. I do not see all the options under capture file and settings as shown in the picture. For example I do not see caputure locally by using link...etc. Note I am running sccm 2007 with USMT 5.0 and MDT 2012 update 1. Maybe those options are surpressed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As suggested in this TechNet forums thread, you might want to ensure you update the deployment share so that the proper USMT folder is created in the tools directory. Another poster, Frank, suggests adding the USMT5 folder to the tools folder and necessary architecture.

 

Also, you might want to check the Windows 8 page on the Springboard Series on TechNet for additional resources.

 

Jessica

Windows Outreach Team – IT Pro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Partial success..

I following the direction http://www.windows-noob.com/forums/index.php?/topic/1735-using-offline-mode-in-windows-pe-using-usmt-4-via-a-task-sequence-in-sccm-2007-sp2/

I see the files located in the USMT offline folder but they did not successfully restored the profiles. I am interested in the domain profiles I don't care about local profiles. I believe the issue is due to because system did not join the domain.

Is there any way to restore profile after joining the domain manually?

smsts-20121205-084039.log

loadstate.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...