Jump to content


Recommended Posts

Hi, I had succesfully deployed our January updates to our test group last week and connected to our SCCM server today and noticed most of the updates had a red icon. I have had a look on Technet and found:

 

he red icon represents an invalid software update.

Description:

Invalid software updates are deployed but for some reason, the content (update file) is not available. There are 2 main ways this could happen – first is that updates get deployed successfully but sometime later someone deletes the update binary from a package; second is one a child site, where the deployment created at a parent site has been replicated successfully, but for some reason, the deployment packages have not been replicated to a distribution point for the child site

 

But i had not updated the binary from a package (i have no idea where that is!) and this seemed to spread to all historical updates on the server.

 

I did as suggested and re-downloaded the updates and so far they have remained green but i am concerned what may of triggered this and if it will happen again in the future

 

Could someone please advise?

 

Thanks

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...