Jump to content


Sign in to follow this  
fridberg

TS wont run when updates goto all systems. ?

Recommended Posts

Hi

 

Over the last couple of days, we've had a problem with out SCCM 2012. Whenever we try to deploy a OS TS, it gives a error saying: "An error occurred while starting the task sequence (0x8007000E). For more information, contact your system administrator or helpdesk operator."

 

When trying to pinpoint the start of this error, it seems as the error started on the same time as we imported some new drivers (that however, were not put into the boot image), and on the same time as we deployed a software update package to "All Systems".

 

It seems, that if I delete the advertisement, that sends the software updates to All Systems, the Task Sequence will run perfectly. However, if I set it back to all systems, I get the problem again.

 

The task sequence does not contain any step saying it should take updates. In my tests I stripped down one task sequence to only contain: restart in PE, Partition Disk, apply OS, aply windows settings, apply network settings and then install configmgr client.

 

Does anyone have a clue, as to why the TS would fail, simply because of the update being set to all systems ?


Share this post


Link to post
Share on other sites

That error message translates to "Not enough storage is available to complete this operation." At which point does the TS fail?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...