Jump to content


Morpheus

Only .exe gets distributed to the dp

Recommended Posts

Hello,

 

I created a new application which gets installed by a setup.exe with some commands

setup.exe /silent /norestart /loadinf="inf/custom.inf"

The file structure looks like:

+ Application [Folder]
    + setup.exe [File]
    + inf [Folder]
        + custom.inf [File]

The content source is pointed at the application folder.

When i install this application via the Software Center the content gets downloaded into ccmcache. But only the setup.exe. No inf-Folder and file. Consequently I get an error because the inf-file doesn't exist.

 

Why? What is wrong? I don't get it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where've you found that INF-Files are blocked? I could only find these:

.asax
.ascx
.master
.skin
.browser
.sitemap
.config
.cs
.csproj
.vb
.vbproj
.webinfo
.licx
.resx
.resources
.mdb
.vjsproj
.java
.jsl
.ldb
.dsdgm
.ssdgm
.lsad
.ssmap
.cd
.dsprototype
.lsaprototype
.sdm
.sdmDocument
.mdf
.ldf
.ad
.dd
.ldd
.sd
.adprototype
.lddprototype
.exclude
.refresh
.compiled
.msgx
.vsdisco
.rules

.INF extension is only mentioned here:

<mimeMap fileExtension=".inf" mimeType="application/octet-stream" />

but in this section .exe is also listed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...