Jump to content


Sign in to follow this  
zemerick

SCCM 2012 Software updates compliant but not installing

Recommended Posts

I'm using SUP to deploy IE9 to my clients. This should be straightforward. I created a software update package and deployed it to a collection. SCCM 2012 is showing that these clients are compliant, but on the clients IE9 is not there even after a reboot.

 

I've attached two screens showing that the clients are showing they're indeed compliant and the software installed with success. IE 9 is not on any of those machines though. I've watched logs, and not seeing any errors (probably because it's showing updated).

 

On one machine I tried to update Windows from the internet, and noticed that IE9 was available. SCCM 2012 is reading it as compliant, but it's obviously not installed.

 

Am I missing something?

 

 

post-21036-0-80619300-1376524407_thumb.jpg

post-21036-0-09185700-1376524457_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...