Jump to content


Sign in to follow this  
drewtown

Clients can't register to MP

Recommended Posts

After moving the SCCM 2012 SP1 VM to a new host clients are no longer able to communicate with the MP. This is an intranet site with HTTP or HTTPS enabled.

 

I've tried reinstalling MP

Reinstalling Client

Clean install of client (uninstall, delete certs and folders, reinstall)

I can access http://mp/sms_mp/.sms_aut?mplist and http://mp/sms_mp/.sms_aut?mpcert from the client machines.

 

Any help appreciated.

 

Thanks

 

ClientIDManagerStartup.log

[RegTask] - Client is not registered. Sending registration request for GUID:E1DE3B01-ABEB-49E3-9571-70EBF9F8E052 ... ClientIDManagerStartup 9/6/2013 1:23:17 PM 56724 (0xDD94)
RegTask: Failed to send registration request message. Error: 0x87d00309 ClientIDManagerStartup 9/6/2013 1:23:17 PM 56724 (0xDD94)
RegTask: Failed to send registration request. Error: 0x87d00309 ClientIDManagerStartup 9/6/2013 1:23:17 PM 56724 (0xDD94)


CertificateMaintenance.log

Failed to verify signature of message received from MP using name 'MP.domain.local' CertificateMaintenance 9/6/2013 1:24:17 PM 56724 (0xDD94)
Failed to verify signature of message received from MP using name 'MP.domain.local' CertificateMaintenance 9/6/2013 1:25:17 PM 56724 (0xDD94)

ClientLocation.log

Rotating assigned management point, new management point [1] is: MP.domain.local (7804) with capabilities: <Capabilities SchemaVersion="1.0"><Property Name="SSLState" Value="0"/></Capabilities> ClientLocation 9/6/2013 1:23:17 PM 56724 (0xDD94)
Assigned MP changed from <MP.domain.local> to <MP.domain.local>. ClientLocation 9/6/2013 1:23:17 PM 56724 (0xDD94)

 

LocationServices.log

CCMVerifyMsgSignature failed. LocationServices 9/6/2013 1:27:18 PM 56724 (0xDD94)
Failed to verify received message 0x80090006 LocationServices 9/6/2013 1:27:18 PM 56724 (0xDD94)
CCMVerify failed with 0x80090006 LocationServices 9/6/2013 1:27:18 PM 56724 (0xDD94)
Failed to verify message. Could not retrieve certificate from MPCERT. LocationServices 9/6/2013 1:27:18 PM 56724 (0xDD94)
MPCERT requests are throttled for 00:00:59 LocationServices 9/6/2013 1:27:18 PM 56724 (0xDD94)
Failed to verify message. Sending MP [MP] not in cached MPLIST. LocationServices 9/6/2013 1:27:18 PM 56724 (0xDD94)
MPLIST requests are throttled for 00:55:59 LocationServices 9/6/2013 1:27:18 PM 56724 (0xDD94)


Share this post


Link to post
Share on other sites


It's seems Certificate issue.

Yes, that appears to be the case but I am running in HTTP or HTTPS mode. Also this was working fine until I moved it to a new VM host.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I continue to have trouble with this. I've uninstalled IIS, MP and then reinstalled IIS and MP. Didn't work.

Reinstalling client with RESETKEYINFORMATION. Didn't work.

 

Anybody?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you look under the General Tab for Configuration Manger in the Control Panel there is a Client Certificate value. What does that say?

 

I know you have tried to setup with HTTP or HTTPS, but I am wondering if the client is configured for PKI. When you set the MP to HTTP the client may still be trying to use PKI. And if you set the MP to HTTPS maybe the PKI infrastructure is not properly setup.

 

Would start with HTTP and make sure the Client is configured for that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...