Jump to content


Sign in to follow this  
shaunall

64bit build and capture fails

Recommended Posts

I am trying to build and capture a windows 7 x64 using sccm 2012 (NOT SP1) but it fails at setup windows and configuration manager. the task sequence log just stops after successully appying drivers. the task sequence error is 0x80004005. I searched the c:\ and virtual x:\ drives for other logs but found none. Is there a server side log that might shed some light on this?

smsts.log

Share this post


Link to post
Share on other sites


you need the client side smsts.log file, and ccmsetup.log file from the client, place a pause in the task sequence to help troubleshoot it

Share this post


Link to post
Share on other sites

if it fails while in WinPE:

 

x:\windows\temp\smstslog\smsts.log

 

if it fails while in windows:

 

c:\windows\ccm\logs\smstslog\smsts.log

and

c:\windows\ccmsetup\ccmsetup.log

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

80004005 is an access denied issue, so check network access account set up and network driver correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After finding the correct log file. The problem was pretty easy to solve. The issue was with a missing driver. I changed the Auto apply driver step to use a specific driver package for the model of machine and it was smooth sailing after that. Thanks for the help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...