Jump to content


Sign in to follow this  
Signumxsa

Problems with capture part of task sequence

Recommended Posts

Hi All,



I am having a problem capturing a gold image in SCCM 2007. I have created a build and capture task sequence and the build part of the task sequence completes with no issues however it will not capture the system image after this.


Can you please advise what logs I should look at to troubleshoot this and what entry in the log indicates that the capture part of the task sequence has started thanks.


Note that I start the task sequence using PXE boot


Share this post


Link to post
Share on other sites


Hi All Just a quick update I found that when I removed a capture condition the sysprep runs however the image still will not capture getting error below:



unknown host (gethostbyname failed) TSManager 17/10/2013 13:14:59 1980 (0x07BC)

hr, HRESULT=80072ee7 (e:\nts_sms_fre\sms\framework\osdmessaging\libsmsmessaging.cpp,7714) TSManager 17/10/2013 13:14:59 1980 (0x07BC)

sending with winhttp failed; 80072ee7 TSManager 17/10/2013 13:14:59 1980 (0x07BC)

Will retry in 45 second(s) TSManager 17/10/2013 13:14:59 1980 (0x07BC)

Retrying... TSManager 17/10/2013 13:15:44 1980 (0x07BC)

CLibSMSMessageWinHttpTransport::Send: URL: GLASCCM01.DW.LOCAL:80 CCM_POST /ccm_system/request TSManager 17/10/2013 13:15:44 1980 (0x07BC)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...