Jump to content


Sign in to follow this  
katiedonut

Certain Runbook won't execute from SCCM 2012 R2 w/ MDT 2013

Recommended Posts

We have SCCM 2012 R2 and SCOrch 2012 R2.

There's an OSD TS that has many runbooks. 90% of the time everything runs fine, but there's 10% of the computers that would fail on a specific runbook (while executing other runbooks just fine).

There's no log history that this runbook had ever been executed on these clients

Unexpected response from web service: 400 Bad Request
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes"?>
<error xmlns="http://schemas.microsoft.com/ado/2007/08/dataservices/metadata">
<code></code>
<message xml:lang="en-US">Error reading syndication item: 'An error occurred while parsing EntityName. Line 1, position 852.'.</message>
</error>

FAILURE ( 10801 ): Unable to create Orchestrator job for the specified runbook.

Now if I run the runbook directly from web services and type in the parameters manually, it runs fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...