Jump to content


kishore.au

SCCM 2012 - OS deployment failing from secondary site

Recommended Posts

Hi ,

 

I am running into a issue when I try to deploy the task sequence to install operating system from secondary server.

 

Here is my issue :

 

In our environment we have 1 primary and 6 secondary site. Initially we built the primary site and tested the OS deployment . It went well without any issues . As the primary site is working fine we have configured other secondary sites . So I wanted to test the deployment s from Secondary server . For this I have changed the DHCP option 66 value to my secondary server IP.

 

When I PXE boot the computer , I can see that the client is contacting the secondary server .

This is the message I see on the client computer screen

 

Contacting server : xx.xx.xx.xx

TFTP download : smsboot\x64\abortpxe.com

PXE boot aborted , booting to next device

 

As the error is generic and was not much helpful , I checked SMSPXE.log in secondary server it says no advertisements found . I have attached SMSpxe.log .

 

I have enabled PXE & Unknown computer support on secondary server . All the content is available on secondary site DP . I have restarted WDS service several times but it is of no use . I have tried this on 2-3 machines assuming the machine MAC id was stored in SCCM database . on every machine it is the same behavior .

 

This is happening only with secondary server . If I change the option 66 value back to my primary server IP , the same deployment is working fine . I am struggling to find the cause for this behavior .

 

Does any one has any idea on where should I look to resolve this problem or to dig deeper

 

Thanks in Advance ,

Kishore

SMSPXE.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you distributed both the x86 and x64 boot images to this dp ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes , I have updated both X64 & X86 images to all distribution points .

I have setup primary server first then configured other secondary servers . I tested the OS deployment first from primary server then updated the content in all distribution points . Would this approach cause any issue ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...