Jump to content




Sign in to follow this  
Edenost

SCCM Not installing 2012 SP1 client on Server 2003 clients



Recommended Posts

Hi,

 

I have a couple of questions, and first one is nice and easy...I hope.

I work at a school, and I have recently come in and setup SCCM 2012 for them. They are thinking about changing their domain now (naming is wrong and it's an inherited network, so multiple little problems. Would be nice to have a fresh start). With the holidays coming up, it would make sense to do it then.

 

I am wondering, as long as I change the Admin accounts and other accounts within SCCM, Extend the schema and sort permissions, would there be an issue removing and readding the SCCM server from one domain to another?

 

And secondly, I have tried to use the Update Distribution point to install clients for SCCM. 99% have worked and are installed.

We run, Windows XP SP3, W7 SP1, Windows Server 2003 R2 SP2, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2.

 

All of the clients install except for the 2003 servers. They just fail.

 

post-20536-0-04604500-1372427539_thumb.png

 

I have looked it up as much as I can, and I cannot seem to get anywhere.

I have reinstalled all of .NET (as per a suggestion linked to this subject on other forums), but it seems that no one has exactly the same problem I have.

SCCM runs without any issues, and only fails on these clients. It can see them in the console, just says it's not installed.

 

I have attached the Ccm log for this:

 

(Server is called 4423-G251, ignore any others. They are not a problem)

 

 

======>Begin Processing request: "2097152611", machine name: "4423-G251" 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
Execute query exec [sp_IsMPAvailable] N'GRV' 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
---> Trying the 'best-shot' account which worked for previous CCRs (index = 0x0) 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
---> Attempting to connect to administrative share '\\4423-G251\admin$' using account 'DOMAIN\ITSRV' 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
---> The 'best-shot' account has now succeeded 1 times and failed 0 times. 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
---> Connected to administrative share on machine 4423-G251 using account 'DOMAIN\ITSRV' 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
---> Attempting to make IPC connection to share <\\4423-G251\IPC$> 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
---> Searching for SMSClientInstall.* under '\\4423-G251\admin$\' 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
Execute query exec [sp_CP_GetPushRequestMachine] 2097152658 28/06/2013 12:17:03 6780 (0x1A7C)
Successfully retrieved information for machine WIN7TEST from DB 28/06/2013 12:17:03 6780 (0x1A7C)
Execute query exec [sp_CP_GetPushRequestMachineIP] 2097152658 28/06/2013 12:17:03 6780 (0x1A7C)
Execute query exec [sp_CP_GetPushRequestMachineResource] 2097152658 28/06/2013 12:17:03 6780 (0x1A7C)
Execute query exec [sp_CP_GetPushMachineName] 2097152658 28/06/2013 12:17:03 6780 (0x1A7C)
Received request: "2097152658" for machine name: "WIN7TEST" on queue: "Retry". 28/06/2013 12:17:03 6780 (0x1A7C)
Error event time has expired for Request "2097152658" for machine "WIN7TEST". 28/06/2013 12:17:03 6780 (0x1A7C)
STATMSG: ID=3010 SEV=W LEV=M SOURCE="SMS Server" COMP="SMS_CLIENT_CONFIG_MANAGER" SYS=4423-SCCM.Domain.Local SITE=GRV PID=4860 TID=6780 GMTDATE=Fri Jun 28 11:17:03.545 2013 ISTR0="24" ISTR1="WIN7TEST" ISTR2="168" ISTR3="" ISTR4="" ISTR5="" ISTR6="" ISTR7="" ISTR8="" ISTR9="" NUMATTRS=0 28/06/2013 12:17:03 6780 (0x1A7C)
Stored request "2097152658", machine name "WIN7TEST", in queue "Processing". 28/06/2013 12:17:03 6780 (0x1A7C)
Execute query exec [sp_CP_SetPushRequestMachineStatus] 2097152658, 1 28/06/2013 12:17:03 6780 (0x1A7C)
---> System OS version string "5.2.3790" converted to 5.20 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
---> Service Pack version from machine "4423-G251" is 2 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
---> Unable to connect to WMI (root\ccm) on remote machine "4423-G251", error = 0x8004100e. 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
---> Creating \ VerifyingCopying exsistance of destination directory \\4423-G251\admin$\ccmsetup. 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
---> Copying client files to \\4423-G251\admin$\ccmsetup. 28/06/2013 12:17:03 6412 (0x190C)
---> Copying file "D:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\bin\I386\ccmsetup.exe" to "ccmsetup.exe" 28/06/2013 12:17:04 6412 (0x190C)
----- Started a new CCR processing thread. Thread ID is 0x1394. There are now 2 processing threads 28/06/2013 12:17:05 6780 (0x1A7C)
Submitted request successfully 28/06/2013 12:17:05 6780 (0x1A7C)
Getting a new request from queue "Retry" after 100 millisecond delay. 28/06/2013 12:17:05 6780 (0x1A7C)
Sleeping for 60 minutes for queue "Retry". 28/06/2013 12:17:05 6780 (0x1A7C)
======>Begin Processing request: "2097152658", machine name: "WIN7TEST" 28/06/2013 12:17:05 5012 (0x1394)
Execute query exec [sp_IsMPAvailable] N'GRV' 28/06/2013 12:17:05 5012 (0x1394)
---> Trying the 'best-shot' account which worked for previous CCRs (index = 0x0) 28/06/2013 12:17:05 5012 (0x1394)
---> Attempting to connect to administrative share '\\WIN7TEST\admin$' using account 'DOMAIN\ITSRV' 28/06/2013 12:17:05 5012 (0x1394)
---> The 'best-shot' account has now succeeded 2 times and failed 0 times. 28/06/2013 12:17:05 5012 (0x1394)
---> Connected to administrative share on machine WIN7TEST using account 'DOMAIN\ITSRV' 28/06/2013 12:17:05 5012 (0x1394)
---> Attempting to make IPC connection to share <\\WIN7TEST\IPC$> 28/06/2013 12:17:05 5012 (0x1394)
---> Searching for SMSClientInstall.* under '\\WIN7TEST\admin$\' 28/06/2013 12:17:05 5012 (0x1394)
---> System OS version string "6.1.7601" converted to 6.10 28/06/2013 12:17:06 5012 (0x1394)
---> Mobile client on the target machine has the same version, and 'forced' flag is turned on. 28/06/2013 12:17:06 5012 (0x1394)
---> Creating \ VerifyingCopying exsistance of destination directory \\WIN7TEST\admin$\ccmsetup. 28/06/2013 12:17:06 5012 (0x1394)
---> Copying client files to \\WIN7TEST\admin$\ccmsetup. 28/06/2013 12:17:06 5012 (0x1394)
---> Copying file "D:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\bin\I386\MobileClient.tcf" to "MobileClient.tcf" 28/06/2013 12:17:06 5012 (0x1394)
---> Updated service "ccmsetup" on machine "4423-G251". 28/06/2013 12:17:07 6412 (0x190C)
---> Started service "ccmsetup" on machine "4423-G251". 28/06/2013 12:17:07 6412 (0x190C)
---> Deleting SMS Client Install Lock File '\\4423-G251\admin$\SMSClientInstall.GRV' 28/06/2013 12:17:07 6412 (0x190C)
Execute query exec [sp_CP_SetLastErrorCode] 2097152611, 0 28/06/2013 12:17:07 6412 (0x190C)
---> Completed request "2097152611", machine name "4423-G251". 28/06/2013 12:17:07 6412 (0x190C)
Deleted request "2097152611", machine name "4423-G251" 28/06/2013 12:17:07 6412 (0x190C)
Execute query exec [sp_CP_SetPushRequestMachineStatus] 2097152611, 4 28/06/2013 12:17:07 6412 (0x190C)
Execute query exec [sp_CP_SetLatest] 2097152611, N'06/28/2013 11:17:07', 6 28/06/2013 12:17:07 6412 (0x190C)
<======End request: "2097152611", machine name: "4423-G251". 28/06/2013 12:17:07 6412 (0x190C)

 

I have also installed this hotfix, but all it did was add a change to the client, but it hasn't deployed it or anything. I have tried to install it manually using the file it created, but says N/A.

 

Thanks,

 

Phil

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×