Jump to content


Search the Community

Showing results for tags '0x800b0101'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Greetings: I'm rolling out a new SCCM 2012 environment. I have 81 clients that I'm trying to bring into my environment from an existing 2007 environment. I configured discovery so they were identified by configuration manager, and then pushed the client to all of them. About 20% of the machines are failing to install the client, and they're all getting the same error: c:\windows\ccmsetup\logs\ccmsetup.log: Couldn't verify 'C:\Windows\ccmsetup\MicrosoftPolicyPlatformSetup.msi' authenticode signature. Return code 0x800b0101 It appears that the installation isn't liking the Micors
×
×
  • Create New...