Jump to content


Search the Community

Showing results for tags '2147942487'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
    • Windows 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. We have just received a stack of z420 workstations. I'm trying to deploy our existing image to these however it is failing. This is a copy of the logs I get: The task sequence execution engine failed executing the action (Partition Disk) in the group (Install Operating System) with the error code 2147943568 Action output: ==============================[ OSDDiskPart.exe ]============================== Command line: "osddiskpart.exe" Succeeded loading resource DLL 'X:\sms\bin\x64\1033\TSRES.DLL' FALSE, HRESULT=80070490 (e:\nts_sms_fre\sms\framework\tscore\diskutils.cpp,1386) CDisk::GetDiskSize(oDisk.getIndex(), cbDiskSize), HRESULT=80070490 (e:\nts_sms_fre\sms\client\osdeployment\osddiskpart\main.cpp,691) LoadDiskConfiguration(oDisk), HRESULT=80070490 (e:\nts_sms_fre\sms\client\osdeployment\osddiskpart\main.cpp,1412) Invalid disk number specified: 0 Invalid configuration specified. Please ensure that the task sequence is properly configured. OSDDiskPart.exe failed: 0x80070490. The operating system reported error 2147943568: Element not found. and The task sequence execution engine failed execution of a task sequence. The operating system reported error 2147943568: Element not found. What would I need to look at in this case to resolve this? Advice? steps? etc.
×
×
  • Create New...