Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'PC'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi Guys! I'm wondering if someone could help me with a really frustrating issue I'm having with SCCM. I'll give you a quick of overview of the environment. - The Laptop we're using is brand new out of the box "HP Elitebook 755 G2" - We are trying to build a 64bit Windows 7 image on the Laptop and then Capture that image to use for the 20+ HP Books we have. - The Task Sequences have already been created and used on other machines so I'm fairly sure it will work once we get the drivers packaged into the TS.
  2. Hi Guys! I'm wondering if someone could help me with a really frustrating issue I'm having with SCCM. I'll give you a quick of overview of the environment. - The Laptop we're using is brand new out of the box "HP Elitebook 755 G2" - We are trying to build a 64bit Windows 7 image on the Laptop and then Capture that image to use for the 20+ HP Books we have. - The Task Sequences have already been created and used on other machines so I'm fairly sure it will work once we get the drivers packaged into the TS (For now I just want to test that it will boot up and begin the TS) - Regardless of whether I set "Enable Unknown Computer Support" in the PXE Service Point (With a Restart of the Service) The PC will not boot from PXE, it will just say that "No Bootfile was received" - I have imported the PC into the console through the Computer Association option with SCCM. Does the laptop have to have the SCCM Client on to be able to PXE Boot to the Task Sequence? Something I've never really been able to tell or not! Presumably this isn't the case given the option to "Enable Unknown Computer Support" I'm not entirely sure which direction I am meant to go from here, I've tried looking on various forums etc. but all seem to inform me to do the same thing which hasn't been effective for me. I'd really appreciate any tidbits of information too help me discover the answer! Thanks, Josh
  3. Hi Guys! I'm wondering if someone could help me with a really frustrating issue I'm having with SCCM. I'll give you a quick of overview of the environment. - The Laptop we're using is brand new out of the box "HP Elitebook 755 G2" - We are trying to build a 64bit Windows 7 image on the Laptop and then Capture that image to use for the 20+ HP Books we have. - The Task Sequences have already been created and used on other machines so I'm fairly sure it will work once we get the drivers packaged into the TS.
×
×
  • Create New...