Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'timeout'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I started to get a TFTP time out error imaging PCs here is the log from the server below. Could someone give me some pointers on what to look for? I have removed the PXE from Dist point and rebooted and reinstalled PXE on the dist point. I have checked and recreated a new boot image and check the box to distrubute the boot image. and nothing. I checked my DHCP for option settings are all correct. 066 Boot Server Host Name Standard 067 Bootfile Name Standard SMSBoot\x86\wdsnbp.com SMSPXE.log Start: Client boot action reply: <ClientIDReply><Identification Unknown="0" ItemKey="16778090" ServerName="" ServerRemoteName=""><Machine><ClientID>GUID:869c7a8b-de66-48e9-8c92-a1fb7b6349be</ClientID><NetbiosName/></Machine></Identification><PXEBootAction LastPXEAdvertisementID="" LastPXEAdvertisementTime="" OfferID="XLA20033" OfferIDTime="11/20/2013 3:38:00 PM" PkgID="XLA00036" PackageVersion="" PackagePath="http://HX-SCCM01.XXXX.com/SMS_DP_SMSPKG$/FLA0007D" BootImageID="XLA0007D" Mandatory="0"/></ClientIDReply> SMSPXE 12/11/2013 8:52:21 AM 3060 (0x0BF4) B8:AC:6F:71:86:5B, 4C4C4544-0035-5910-8046-C2C04F524E31: found optional advertisement XLA20033 SMSPXE 12/11/2013 8:52:21 AM 3060 (0x0BF4) End of log. Then the system gets a TFTP PXE-E32 timeout
×
×
  • Create New...